8 Planten Die Muggen Afstoten

Het parfum is bekend maar ondanks de krachtige geur in de lucht is lavendel het meest effectief als het daadwerkelijk op de huid wordt gewreven. Polei weert muggen af maar trekt een heleboel prachtige vlinders aan.


Yoors Mobiele App Vier Kinderen Takenlijst

Er gaat niets boven de uitgaven van een warme zomer avond op het dek of patio--dat is totdat de bands van muggen swoop in een maaltijd uit u te verwennen de mijmering.

8 planten die muggen afstoten. 8 planten die muggen op afstand houden Het is heerlijk om in de zomer tot s avonds buiten te zitten en te genieten van je tuin. 11 Geurige planten die muggen afstoten. Muggen zijn niet alleen bang voor specerijen.

Er is helemaal geen redding in zomerhuizen en in priv-huizen van deze bloedzuigers als er in de buurt een vat met regenwater is. Deze palm brengt gelijk een tropisch sfeertje in je huiskamer. Wij delen 5 kamerplanten die niet giftig zijn en die je als dierenvriend dus gewoon kunt kopen.

Muggen verjagen met planten Kattenkruit Niet waterdicht bewezen toch een plant die muggen zou afstoten. Basilicum is niet alleen een heerlijk culinair kruid maar het rijke aroma wordt veracht door muggen en vliegen. Kattenkruid bevat nepetalacton wat werkt tegen muggen.

Hij komt oorspronkelijk uit de tropische regenwouden op Madagascar en in huis kan hij zon 2 meter hoog worden. Helaas zijn ook muggen dol op dit warme weer en kunnen ze dit hemelse moment van ontspanning bruut verstoren door irritant boven je hoofd te blijven rond zoemen. Ze gedijen in direct zonlicht en werken goed wanneer ze worden geplant in tuinen met veel natuurlijk licht.

Goudsbloem Goudsbloem heeft een aparte geur die vele insecten vervelend vinden. De steenwortel Collinsonia met een herkomst uit Canada. Stilstaand water dat zich ophoopt in emmers en banden kunnen ook muggen aantrekken.

De steenwortel is ook een natuurlijke plant die muggen weghoudt. De elektrische Vliegenmepper Vooral de wat onveiligere oudere varianten niet altijd meer te koop hebben bijzonder veel effect tegen muggen. Goudbloemen zijn te krijgen in vele kleuren variteiten klein en groot goud geel rood en oranje.

Het klopt dat zwermen muggen vaak worden gevonden bij meren vijvers en plassen. De polei geurt heerlijk het wordt zelfs verwerkt in wasmiddelen. Basilicum Ocimum americanum ook bevat essentile olin.

De plant heeft zoals de benaming zegt hele harde wortelstokken. Bestrijd insecten die planten die essentile aromatische olin kunnen uitstoten. Ze zoemen rond op zoek naar mensen of dieren om op te eten hun bloed op te zuigen en allerlei soorten ziekten en virussen met zich mee te brengen zoals Zika malaria en het westelijke.

Rond augustus verschijnt er een kleine paarse bloem aan. Citroengras is ook een goede optie. Zelf zou ik hier niet op vertrouwen.

De citroengeranium is geen bijzonder mooie plant maar de citronella-achtige geur zou wel muggen op afstand houden. Het wordt ook wel de citroenverbena genoemd. De scherpe geur van de bladeren houden de muggen op afstand.

Onderzoekers van de Iowa State University ontdekten ook dat kattenkruid 10 keer effectiever is dan DEET bij het afstoten van muggen. Dit potplantenkruid geeft een olie af die muggen niet leuk vinden. Kattekruid Nepeta cataria een vaste plant uit de lipbloemenfamilie in USDA zones 3 tm 7 bevat een etherische olie genaamd Nepetalacton die is naar verluidt 10 keer meer effectief in het afweren van muggen dan DEET.

De witte en roze bloemen worden tot 45 centimeter hoog maar het zijn het extract en de olie van de gekneusde bladeren die het meest waardevol zijn. Het zijn goede planten om muggen weg te houden. Citroengrasplanten zijn ook geweldige muggensprayplanten omdat ze grote hoeveelheden citral en geraniol bevatten die beide muggen afstoten 1.

In elk water zit een broedplaats. Deze prachtige krachtige en mooie ruikende bloemen weren niet alleen muggen maar houden ook motten en vliegen weg. De leuke bloeiende plant doet het ook goed op balkons voor een beetje kleur en heeft heel weinig verzorging nodig.

In mindere mate bevat het ook wat citronellol samen met limoneen en linalool die vaak worden gebruikt in. Goudsbloemen hebben een unieke geur die veel insecten waaronder muggen aanstootgevend vinden. Werper planten zijn passieve carnivoren met Rank-vormige vallen die een rand die ve Wat planten muggen afstoten.

Maar doe het dan vanwege de pest die muggen eraan hebben. Sommige planten bevatten etherische olin die insecten weren maar je moet ze verpletteren of verbranden om het afstoten te laten werken. De plant groeit gemakkelijk en is een familie van de Lipbloemigen.

Een studie ontdekte dat olie van de plant muggen twee tot drie uur effectief kon afstoten. Bloedzuigers afschrikken kunnen verschillende plantvormen. Nepeta parnassica een lid van de muntfamilie gerelateerd aan kattenkruid kan muggen afweren.

Muggen zijn niet alleen hinderlijk als je naar buiten gaat ze zijn een legitieme oorzaak voor gezondheidsproblemen. De plants reputatie is. Polei is een plant die ongeveer 30 centimeter hoog wordt.

Plant salie in je tuin en verbranden de bladeren om muggen kwijt te raken. De bladeren bevatten citronellol citronellal geraniol en aromatische olin die het moeilijk voor muggen maken te ruiken je uit. Bijna alle gewone tafelkruiden in verse vorm behoren tot insectenwerende middelen.

Om alles natuurlijk te houden probeer deze kruiden en planten die insecten afstoten zodat je je persoonlijke ruimtes kunt terugwinnen en kunt genieten van de tijd buitenshuis. Citral in citroengras weert muggen af maar het wordt niet aanbevolen aan zwangere vrouwen en nieuwe moeders. Kattenkruid Kattenkruid is een bloeiende plant met witachtige bloemen die van binnen rood gestippeld zijn.

Zelf zou ik hier niet op vertrouwen. In de zomer worden zelfs de inwoners van steden in volle groei geconfronteerd met het probleem van de invasie van muggen.


Yoors Berenklauw Gezond Medisch


8 Wondrous Plants To Keep Mosquitoes Away Plants Plants That Repel Bugs Mosquito Repelling Plants


Verse Kruiden Voor Nieuwe Levenskracht Kruiden Gezond


Maak Zelf Bananenijs Met Slechts 1 Of 2 Ingredienten Gezond En Lekker Voeding Eten En Drinken Voedsel Ideeen


Ciao Carb Koolhydraatarme Low Carb Producten Zoals Pasta Rijst Noodles Past Binnen Elk Dieet Noodles Rijst Pasta


Mijn Verhaal Kijk Ik Ben Iemand Die Van Kleins Af Aan Geleerd Heeft Dat Alles Proeven Belangrijk Is Ik Ben Suikerdetox Sangria Suikervrije Recepten


Lach Je Vandaag Mee Lach Teksten Grappig


Dat Wat Mijn Ziel Weet Te Raken Vandaag Met Jullie Delen Ziel


Vanmiddag Heb Ik Mijn Eigen Adidas Superstar Ontworpen Wil Jij Dit Dan Ook Volg De Uitleg Stap 1 Ga Naar Www Adidas Nl Adidas Schoenen Adidas Schoenen


The Terms Food Allergy And Food Intolerance Are Used Interchangeably But They Are Not At All The Same The Term Food Intolerance Food Allergies Allergies


Cancer In A Can The Horrific True Story Of How Pringles Are Made Batatas Pringles Batata Pure De Batata


Morgen Begint De Laatste Week Het Aftellen Kan Beginnen Het Aftellen Naar Wat Eigenlijk Want Eigenlijk Mogen We Suikerdetox Suikervrije Recepten Frisdrank


Ken Jij Deze 10 Verbazingwekkende Tips Met Vicks Vaporub Vicks Vaporub Kalknagels En Vicks Muggen En Vicks Vaseline Kalknagels Jelly


Yoors Berenklauw Gezond Medisch


Astrologie De Kreeft Astrologie Kreeft Sterrenbeeld Kreeft


Pin Op Yoors


Pin Op Kruiden


8 Planten Die Muggen En Andere Insecten Afstoten Planten Insecten


8 Planten Die Muggen En Andere Insecten Afstoten Planten Insecten

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel